Teltudlejning.
til din fest

Teltudlejning.
 
Hvor stort skal teltet være?

Teltudlejning som passer til jeres fest. Som udgangspunkt skal der bruges 1 m2/person ved aflange borde. og 1,5 m2/person ved runde borde. Dertil skal der tillægges plads til buffet, musik eller dansegulv. Under hvert telt er der lavet et par eksempler på nogle bordopstillinger. Har i selv en god ide til en , så tegner vi den gerne for jer. uforpligtende og gratis.

Alle priser på telte er inkl. opsætning og nedtagning af os. 

0-30 pers. 3 meter bredde telte.

20-100 pers. 6 meter bredde telte.

70-200 pers. 9 meter bredde telte.

Teltudlejning Aarhus, silkeborg, randers, herning, Horsens.

Silkeborg-Teltudlejning dækker hele midtjylland og alle små byer der imellem. Vi udlejer forskellige størrelser telte, alt fra små salgstelte til  bryllupstelte. Vi vætter en ære i at give alle vores kunder en god oplevelse fra start til slut. Derfor går vi også meget op i at alt vores udlejningsmateriel er nyt og pænt.

Teltudlejning

Priser på teltudlejning.

Når du får en pris på f.eks udlejning at telte, borde og stole mm. Skal du være opmærksom på at i får pæne produkter i god kvalitet. Hus Silkeborgteltudlejning udskifter vi løbende vores produkter for at give jer den bedste oplevelse. I er altid velkommen til at komme og se vores produkter inden i bestiller. Når du modtager et tilbud fra os er det altid inkl. alt, Ingen skjulte gebyrer. Og i betaler først ved opsætningen. Vi giver jer mulighed for at rette i jeres ordre frem til opsætningsdagen såfremt lager haves.

Vores telte

Silkeborg-Teltudlejning udlejer telte fra 9m2 til +300m2. De fåes i 3 forskellige bredder, 3 meter bredde telte, 6 meter bredde telte og 9 meter bredde telte. Dette giver muligheden for af sammensætte lige det telte i ønsker. To telte kan også sættes sammen med tagrende imellem.

Telte over 150 personer. 

For telte over er der særlige regler og brandforanstaltninger som skal overholdes. De kan. Findes her men kan være svære at sætte sig ind i. Så kontakt gerne os, så hjælper vi!

 

Lej stole 

Udlejnig af stole til fester og event. Alle vores stole kan kobles sammen, hvilket gør det super nemt at opstille stolene på pæne rækker.

Klapstole fylder ikke meget. De flest kan have ca. 50 stole i en bil. (stationcar)

Med Bertramstolen er siddekomforten i top. Til længere arrangementer eller blot ønsker at deres gæster skal sidde godt igennem hele festen.

Bemærk alle stole skal stå på fast gulv.

Lej borde

Vi udlejer borde i mange forskellige størrelser.  Dette gør det muligt at lave en unik bordopstilling der passer til netop jeres fest. Vi har aflange borde, runde bore, cafe borde mm. Og vi har selvfølig duge  der passer dertil.

Man skal som udgangspunkt beregne 60cm per person. Minimum 50cm, men så vil man også sidde tæt.

Priser på telte. 

Udlejning af bord/bænke.

Borde og bænke er super god til studenterfesten eller bare når det hele ikke skal være så formeldt.

Desuden kan de fint bruges uden gulv.

Vi samarbejder med silkeborg fadøl, se deres hjemmeside her .

Telt 6x15 meter